Minikekë

Mini-kekë me Karrota dhe Krem Djathi

Mini-kekë me Karrota dhe Krem Djathi

Këto minikekë I bëra për ditëlindjen e djalit tim I cili këtë vit mbushi plot 10 vjeç. Zakonisht në raste festash, kur ke të bësh dhe me kalamaj të vegjël, kam vënë re se minikekët kanë gjithmonë sukses, pasi si I thonë llafit, më parë […]

Minikekë me boronicë

Minikekë me boronicë

Gatimi për mua është anti-stres. Kur i futem gatimit harroj çdo gjë negative, biles herë pas here e kap veten edhe duke kënduar . Një ndër ëmbëlsirat që ia kam marrë dorën pothuaj shkëlqyeshëm janë minikekët (cupcakes) dhe sidomos dekorimi i tyre. Rroftë ebay & […]