Etiketë: Drekat e fëmijëve

Ushqimi i drekës për në shkollë

Ushqimi i drekës për në shkollë

Shpesh na kap rutina dhe ndodh që fëmijëve t’u përgatisim vazhdimisht të njëjtin ushqim për ta marrë me vete në shkollë, si psh një tost të thjeshtë apo një sanduiç i ftohtë. E di, edhe mua më ndodh, por jap maksimumin tim që mos t’i […]

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e katërt

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e katërt

Kjo javë ka qenë shumë e ngarkuar për mua, por gjithsesi ky fakt nuk ka shumë rëndësi për fëmijët e mi, pasi në fund të fundit sado e lodhur apo e ngarkuar të jetë mami, ata duhet ta kenë ushqimin gati për në shkollë. Ndaj […]

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e tretë

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e tretë

Dita 1 Salçiçe të veshura, salcë ranch, 1/2 nektarinë Për salçiçet: Sasia: për 2 persona ½ petë sfoliatë nga ato të ngrirat 1 kupë kaçkavall të grirë 2 mini salçiçe Ngrohni furrën në 200° C. Ndani petën sfoliatë në katër katrorë me përmasa 12 x […]