Etiketë: Ide për drekën në shkollë

Bukë të buta me kungull

Bukë të buta me kungull

A jua kisha përmendur ndonjëherë që unë I kam shumë qejf edhe bukën edhe kungullin? Oh, po, jua kam përmëndur këtu dhe këtu. Epo, më kish tepruar pak kungull nga Halloween, gjysmën e të cilit e kisha prerë në kuba dhe e kisha ngrirë dhe pjesën […]

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e katërt

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e katërt

Kjo javë ka qenë shumë e ngarkuar për mua, por gjithsesi ky fakt nuk ka shumë rëndësi për fëmijët e mi, pasi në fund të fundit sado e lodhur apo e ngarkuar të jetë mami, ata duhet ta kenë ushqimin gati për në shkollë. Ndaj […]

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e tretë

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e tretë

Dita 1 Salçiçe të veshura, salcë ranch, 1/2 nektarinë Për salçiçet: Sasia: për 2 persona ½ petë sfoliatë nga ato të ngrirat 1 kupë kaçkavall të grirë 2 mini salçiçe Ngrohni furrën në 200° C. Ndani petën sfoliatë në katër katrorë me përmasa 12 x […]

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e dytë

Ushqimi i drekës për në shkollë-Java e dytë

Këtë javë filloi shkolla dhe shumë fëmijë u ulën në bankat e shkollës, kush një vit më i madh e kush u ul për herë të parë. Me këtë postim hapet edhe sezoni im i drekave për të marrë me vete në shkollë. E nis […]

Si të përgatitemi për ushqimin e fëmijëve në shkollë

Me fillimin e shkollës fillon dhe stresi se çfarë do tu përgatisim fëmijëve në çantën e ushqimit për të marrë me vete. Unë ua kam dhënë gjithmonë bukën me vete dhe deri më sot nuk kam patur ankesa. Megjithatë me keqardhje vërej se në Shqipëri vazhdon akoma të […]

Receta ime e shpejtë e gjalpit të kikirikut

Receta ime e shpejtë e gjalpit të kikirikut

Pak ditë më parë kam postuar një përditësim të shpejtë në faqen time në Facebook, ku ju informoja për rubrikën time të re mbi ushqimin për tu marrë me vete në shkollë. Duke filluar që me postimin e sotëm, po ndaj me ju recetën time […]


Këtë e pëlqejnë %d blogues: