Kineze

Noodle soup- Supë me makarona kineze

Noodle soup- Supë me makarona kineze

Sot ishte një nga ato darkat ku nuk di ç’të sajosh e për më tepër kur je me dietë dhe ke një familje që duhet ushqyer 😂. Meqënëse kisha brokoli, karrotë dhe rrepë të bardhë, mendova të bëj noodle soup. Jo vetëm që u mbarua […]

Supë Orientale

Supë Orientale

Një ndër gjërat që më bezdis më tepër është hedhja e ushqimit kur gatuan me tepri. Shpesh herë kur më ndodh të kem teprica ose i ripërdor në receta të ndryshme ose i fus në freezer për ti përdorur ditë tjetër. Nëse ju ndodh të […]

Chow mein – makarona kineze

Chow mein – makarona kineze

Në familjen time pothuaj çdo gjë konsumohet me qejf (përveç ndonjë dështimi në gatim që të jem e sinqertë fare 😂), mgjt sa herë u them a bëjmë makarona chow mein (makarona kineze) sigurisht që s’më thotë asnjëri jo. E mira e kësaj pjate është […]

Baozi (Bukë në avull)

Baozi (Bukë në avull)

Për herë të parë, këto bukë i provuam në NY kur kaluam disa ditë pushime. Si çdo gjë deri më sot, për çdo pjatë që na ka pëlqyer kam bërë kërkimet e mia në internet për ta ritentuar edhe në shtëpi. Kjo recetë ishte një […]