E pa kategorizuar

Arritjet e mia pas një viti si bloger-e ushqimi

Arritjet e mia pas një viti si bloger-e ushqimi

Më duket shumë çudi se sa shpejt kaloi një vit që nga postimi im i parë. E në fakt, si për përvjetor të parë dua të shkruaj një përmbledhje për gjërat e bukura e që më kanë ndodhur. Gjatë këtij viti kam pasur nderin dhe […]